Leren Dokterstassen

Showing all 6 results

179.00
179.00
179.00
129.00
129.00
129.00

Leren dokterstas is een verhaal van stijl en traditie. Sinds de oudheid, toen doktersbezoeken thuis waren en dokters hun werktuigen bij zich moesten dragen, zijn deze tassen een geweldige innovatie geweest. Als ze trouw zijn gebleven aan de vorige modellen in de accordeonstructuur, ruim en functioneel, is de ontwikkeling duidelijk zichtbaar in de schoonheid van deze handgemaakte lederen producten, die esthetische waarden en trends uit vroegere en moderne tijdperken belichamen. De kwaliteit van het materiaal, dat ondanks het gebruik van machines nog steeds een sterke invloed heeft op de vaardigheid en handvaardigheid van de ambachtsman, maakt deze Italiaanse producten origineel en prestigieus.

Dokterstas: hoge kwaliteit en handgemaakt Made in Italy

Kies uw leren dokterstas bij Fantini Pelletteria. Dit zijn de meest waardevolle en onnavolgbare ambachten. Ze bestaan ​​niet alleen uit hoogwaardige grondstoffen, maar kennen ook een zeer lang productieproces, waarbij elke dokterstas tot 3 werkuren kan worden toegewezen. Onze lederwaren bieden Italiaanse producten van hoge kwaliteit gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voegen metalen details toe die onze modellen uniek en wereldwijd gewaardeerd maken. Op onze website vindt u diverse artikelen, waaronder onze populaire leren rugzakken. Waar wacht je op? Als je geïnteresseerd bent, bekijk dan het brede aanbod van producten die geschikt zijn voor elke gelegenheid en behoefte.

Een stijlvolle tas voor iedere dokter!

Onze tassencollecties zijn volledig gemaakt in Italië. Als je een geliefde hebt die net arts is geworden, of als je er zelf net een bent geworden, is het beste en meest symbolische geschenk ongetwijfeld een geweldige Leren Dokterstassen tas om hen tijdens hun professionele carrière te begeleiden. Sterker nog, het stevige leer van deze tassen, die volledig van Italiaanse origine (Toscane) zijn, is een van de sterkste leersoorten ooit gemaakt. In combinatie met onze eerste keuze metalen accessoires, die essentieel zijn voor de structuur van het artikel, zijn deze objecten duurzaam en betrouwbaar door de jaren heen.

Leren dokterstas: stijl en professionaliteit

Onze tassen kunnen een uitstekend cadeau zijn voor elke nieuwe medische student: handig, veilig, handig en professioneel. Ook perfect voor specialisten, hoofdartsen en hoofdverpleegkundigen die zich dagenlang verplaatsen tussen de kantoren en de gangen van het ziekenhuis. Ze stellen je zelfs in staat om gereedschappen en documenten bij je te dragen terwijl je altijd stijl en ernst behoudt! En na het aantrekken van een shirt en een tas ... de finishing touch? Een van onze handgemaakte en in Italië gemaakte leren portemonnees uit onze collectie, Fantini Pelletteria.

Kies je kleur!

Bent u een arts die zijn stijl niet opgeeft en altijd in de mode wil zijn op het werk, tussen operaties en afdelingen, dan is de Leren Dokterstassen precies wat u zoekt! Ze zijn zelfs verkrijgbaar in verschillende kleuren om bij elke look te passen en kunnen worden aangevuld met een van onze leren riemen. Ernst en elegantie, zwart is de juiste kleur om uw verfijning te tonen. Bruin is een tijdloze klassieker die uw professionaliteit het beste uitdrukt. Honing, een van de verschillende felle en vrolijke kleuren in ons assortiment!

Uw leren dokterstas handgemaakt en Italiaans

"Of je bent een kunstwerk of je draagt ​​het." - Oscar Wilde. Een elegante dokterstas die uw imago als zelfverzekerde en competente arts compleet maakt. De dokter, een toonbeeld van respect en waardering en als je niet overtroffen wilt worden ... Hier is onze selectie, kies de leren dokterstas die het beste bij jouw stijl past en mis de andere Fantini Pelletteria-producten niet!